Först köpet till sötatösen.

Ok. Jag kunde inte hålla mig. Jag bara ville ha nått mysigt fint hängandes, väntandes hemma. Att detta fanns i stl 50 gjorde att jag bara var tvungen att köpa. Söt söt söt.

Den virkade spetsen och träknapparna är ju helt ljuvliga!! :)

3 tankar om “Först köpet till sötatösen.

    • Jag vet inte. Helst inte. Men samtidigt vill jag försöka få den där ”magic moment” som jag inte hade med Vilde (bebis upp på bröstet, ammar bra. Inte bebis lagd på intensiv med cpap och bröstpump till mig). Så jag vill inte riktigt fråga redan nu om mjökhämmande tabletter. Men jag kommer förmodligen bara amma ett par veckor. Inte alls så länge som med Vilde tror jag. Honom delammade jag ju i två månader. Men vi får se :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s