Till oss!

Nu har vi fått nog av våran gamla tvättmaskin. Ut med skräpet för hem till oss kommer nu LG.

  • LG F1480QDS 1-7 kg Steam Direct Drive tvättmaskin, energiklass A+++
Energisnål, tyst tvättmaskin med ångfunktion för snabb uppfräschning av skrynkliga kläder och allergiprogram som tar bort 99 % av allergenerna. Drivs av LG:s 6 Motion Direct Drive-motor med 10 års garanti. Genom 6 precis trumrörelser tvättar den olika textilier riktigt rent på skonsammaste sätt. F1480QDS blev testvinnare i Råd & Röns stora tvättmaskinstest, April 2011. Betyget på tvättresultat blev 9 poäng av 9 – ett resultat som visar att F1480QDS tvättar renast av alla maskiner i testet.
  • LG Torktumlare RC8041A3
En 8kg kondenstumlare med ny mörktonad lucka som matchar perfekt till våra Steam Direct Drive tvättmaskiner. Programutbudet är både sensor- och tidsstyrt och det finns även specialprogram för t.ex ylle, sportkläder och jeans. Skor och känsliga material placeras på det stillastående torkstativet inne i trumman. Den 122 liter stora trumman låter kläderna få gott om utrymme för effektivast möjliga torkning.
Ska bli underbart med en torktumlare och härligt med en tvättmaskin som gör sitt jobb ordentligt! :) Enligt Elgiganten ska leverans vara i början på Mars. Tjohej! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s