Äntligen!

Yes, äntligen har kattflocken krymt till en hanterbar summa. Nu har vi ”bara” 11 katter hemma. Önskar dock att vi bara haft sex. Men den stunden kommer, så småningom :)

Efter denna cirkus tänker vi nu sterilisera kattorna. Det är hemskt tycker jag, jag har trots allt köpt renrasiga katter för dyr peng just i syftet att kunna avla och tävla. Men jag vet också att jag inte kommer att göra detta just nu, speciellt inte med tanke på att det snart kommer en till bebis. Så när allt lugnat ner sig kan vi nog köpa en ny avelskatt. Det är så jag måste tänka. Tyvärr.

Förstå att vi hade fler kattungar än på bilden. Its a lot.

2 tankar om “Äntligen!

  1. Låt katterna gå på p-piller ett tag. Så slipper ni både steriliseringskostnader på alla och ni kan avla på dom senare:)

  2. Om det vore så enkelt Linn. De har gått på piller och gjorde även de när de nu fick denna kull. P piller till katter skjuter endast upp löpen, de kan ändå bli dräktiga. Och missar men ett piller med någon dag kan det vara för sent. Då kan honan gett med sig lite smått. P piller ökar dessutom risken för tumörer :( Supertrist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s