Tärnor..

Det här med tärnklänningar.. Oj.

Jag vill att mina tärnor ska stråla. De ska vara fina! :) Jag älskar långa klänningar på tärnor. Men samtidigt tycker jag det är roligt med lite kortare så man kan se skorna. För de ska ju alla ha samma färg på skorna som bruden ;) Höga klackar i glad färg, awesome, haha!

Denna tycker jag iaf är superfin, vad tycker ni?

Men blir det en kort så är jag som ni vet väldigt förtjust i denna (fast i satin så den blänker lite);

Och antalet då? Jag vill ha minst 4 tärnor. Det kan verka löjligt. Men sån är jag! :) Extra allt! Ypperligt hade varit att få ha sex nära vänner runt om mig!

Färger som jag gillar (just nu) och måste välja lite bland är champagne, grå/silver, lila och grönt. Valet kommer inte att bli lätt. Thats for sure ;)

Man får drömma och önska sig det mesta för sin stora dag. Sen hur det blir i verkligheten är en annan fråga. Man måste iaf ha mål och ambitioner. Jag känner mig så jädra skyldig när jag postar ett sånt här inlägg. Bortskämd. Men ni måste försöka förstå, ok?

2 tankar om “Tärnor..

  1. Det allra bästa med bröllop är att man får göra preciiiiis som man själv vill!!! Det enda jag hade velat ha annorlunda med mitt bröllop är att det hade räckt en vecka, för det var så underbart och jag hann inte med att njuta fullt ut på bara en stackars dag!! Jag hade 2 tärnor på mitt bröllop eftersom min brorsdotter hade tjatat sig till en plats i följet när hon var lite yngre och vi just då var väldigt nära varandra efter diverse tonårsturer för hennes del, som vi hjälpt till att behandla med lite på-landet-mys hos oss och våra djur. Samtidigt skulle det känts väldigt märkligt att inte ha bästa vännen där också, så det fick bli två helt enkelt. Och jag struntade fullständigt i synpunkter på att lillasystern till brorsdottern för rättvisans skull också kanske borde varit med osv. När det väl kom till krita var alla supernöjda och lyckliga på vår dag! Jag bloggade om den runt augusti 2009 om du vill kika förbi och få inspiration! Vi körde väldigt enkelt och hemma i trädgården, för så trivdes vi bäst och ville ha det.

    Ramlade på din blogg eftersom vi ska ha bebis ungefär samtidigt, så jag kikar förbi då och då. Lycka till med planeringen! Den gröna klänningen är helt klart ”to die for”!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s