Up in the early morning :)

I morse vaknad Vilde vid 06 och var så där superledsen igen, det är så fruktansvärt att se honom i det tillståndet. Han är samtidigt så himla trött ju :( I vilket fall som helst så tjurade jag och låg kvar i sängen med honom och efter ett tag somnade han om och sov, till min lycka ändå fram till 09. Det är så skönt att se honom vakna och vara glad istället för att vara ledsen. Nu satt han sig upp och började tralla lite mjukt, sen klappade han katterna och sen kom han och kröp ihop under min hals. Så borde det vara alla gånger han vaknar. Myyyys! :)

Nu har jag precis kastat in en tvätt och ska börja med disken. Tack och lov har vi diskmaskin, höhö :)

Haha, tanken var att jag skulle visa hur stora de små katterna nu är men det kom inte riktigt fram i den här bilden :) De små kissarna som är Råttans alltså!

Förresten, kan vi inte ha en frågestund igen? Ibland vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, vad som intresserar er. Kan ni inte fråga/berätta? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s