Damn you creditcard =P

Igår städade jag kökslådan. Gissa vad jag hittade? Jo, ett CC som inte utgått. Shoppaholic som jag är så gick jag självklart ut på nätet och beställde hem lite vårgardiner. Perfekt inför påsk liksom =P Och jag fick ju dessutom 50% på hela ordern. Jag sparade med andra ord 800kr!! Vilket klipp, det kan man ju inte motstå! ELLER?! Fy fasen vad dum jag är. Att jag aldrig lär mig att det inte fungerar att göra så här :(

Jag tänker liksom att 500kr/mån är ju inte så mycket. Det kommer att gå bra. Det är ju bara två månader jag kommer att få en faktura. Nej, nej, nej. Fel tänk. Stop.

Idag ska jag avbeställa skiten och istället invänta FP som kommer den 25e. Blir det sen något över får jag helt enkelt handla då. Och betala på en gång. Visst, det svider just då. Men det här är ju som ett ständigt köttsår =P Varför gör jag så här?

Svagt. Men jag erkänner det ju iaf..

=

6 tankar om “Damn you creditcard =P

 1. Jag har gjort samma sak förut. Jag tog konton på Ellos, H&M och LaRedoute. Det är inte så farligt, det är ju inte så hög månadskostnad. Hmm. Det spelar inte så stor roll att man inte behöver betala så mycket, räntan är ju skyhög.

  Men jag har betalat bort LaRedoute och H&M, Ellos däremot betalar jag fortfarande av litegrann på varje månad eftersom jag inte hann klart innan jag slutade jobba och efter det har jag inte haft råd att betala speciellt mycket. Men även Ellos är snart borta, och då jävlar ska jag fira. :)

  • Duktig av dig att betala bort!

   Jag har gjort så här sen jag fyllde 18, snart 10 år mao.
   Jag handlar, betalar bort. Klipper kort. Handlar, betlar bort. Klipper kort..
   Att jag aldrig tycks lära mig!!

 2. Alla har vi våra svagheter och det bästa vi kan göra är att förstå vilka vi har, acceptera dem och lära oss kontrollera dem så mycket vi kan. Du verkar ju göra ett jättebra jobb med att kontrollera dina.

  Hälsa Mattias och pussa Vilde från mig.

 3. Jag ringde faktiskt till HM idag och bad dem att ta bort min kredit. Är också less på att betala i efterhand. Är 2012 året då vi tyglar vår shopoholism Marie? :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s