De små missarna börjar bli stora!

Stora och klara för leverans. Den 24e är de nio små liven redo att flytta. Det känns skönt, befriande men samtidigt väldigt tråkigt. Det är ju nu de börjar visa sina personligheter :) Och de är nu de börjar bli så där busiga och tuffa! :)

Här är några av de små krabaterna, de är rätt svårt att ta bild på alla samtidigt. Nio kattliv som springer åt varsitt håll. Enda chansen jag har är när det är kväll och de alla ligger i sängen. Det är helt galet sött!! :) Och ännu sötare är det när samtliga kissar har kurat ned sgi i Vildes gamla vagga som fortfarande hänger kvar! Måste verkligen försöka få en bild på det! :)

2 tankar om “De små missarna börjar bli stora!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s