Intervju. Nu.

Ska snart åka iväg på en arbetsintervju :) Känner mig vid gott mod. Lugn.

Hoppas det kommer att gå bra och att de ger mig en chans att visa vem jag är innan de dömer mig efter bulan. (De kanske de redan gjort?) Jag vet inte hur efterforskande rekryterarna är, men jag hade använt google för en first glance. Inget går att dölja på nätet liksom. Fast å andra sidan. De vill kanske ha inte ha förutfattade meningar :)

Nhä, på med kläderna. Nu kör vi!

5 tankar om “Intervju. Nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s