-Lugnet-

Ååh. Jag har nyss gjort mig av med en tung sten jag burit på mina axlar. Det är så himla skönt nu efteråt när det är ur världen. Och att allt löste sig till det bästa, vilken tur! :) Man ska inte dra sig för saker, så är det bara. Nu har Mattias nyss lagt Vilde och vi ska göra oss lite te’ och glo på film.

Jag skulle vilja skriva att vi ska dricka te och krypa upp i soffan under en filt och se en romantisk rulle. Men seriöst, blir det någonsin så? Jag tycker det blir så här; man gör sitt te, ställer det på bordet. Väntar på att det ska svalna någon grad. Man sitter oskönt i soffan och lutar sig fram över bordet för att inte spilla. Sen är man för varm i kroppen för att kunna ha den där tänkta filten över sig när man väl druckit klar. Och filmen då, jo men det måste man avbryta för nu ska man upp och pilla. Så romantiskt och mysigt ;) Men jo, någon gång har vi faktiskt lyckas mysa till det så där riktigt ordentligt. True.

När jag tänker efter är detta scenario lite som det där med att ligga på en renskinnsbädd framför en sprakade brasa och kyssas så där perfekt som de bara kan göra i en film, haha!!

Men visst ser det väldigt mysigt ut när man ställer fram brickan.. Man skulle ju nästan kunna föreställa sig att det verkligen är så mysigt som alla andra får det att låta som :)

Jag tycker förresten att våra tesilar är bland de sötaste jag sett!! :) Mattias fick dem i 27års present om jag inte minns fel! Eller var det 28? Hur som helst, kopparna är från Indiska och tesilarna från Village!

2 tankar om “-Lugnet-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s