Egen tid.

God Afton!

I kväll har jag lite egen tid. Det känns oväntat bra måste jag säga. Mattias är på hockey och Vilde ska snart sova för natten. Tyst och lugnt. Jag kan ligga i soffan och slö se på Once upon a time :)

Tidigare idag var vi upp till Umeå och hämtade mamma på flyget. Passade på att köpa lite Mamma kläder på HM. Så sjuuukt sköna grejer. Jag köpte två par jeans, en tröja och strumpbyxor. Och alltså, dessa jeans är de absolut skönaste jag någonsin haft på mig. De är så låga att sömmen ligger under mitt kejsarsnitt!! :) De trycker absolut ingenting över magen och de sitter åt över rumpan. Att jag inte prövat dessa tidigare?! Men som sagt, den här gången kommer jag att köpa bra mycket mer gravidkläder och faktiskt njuta av att vara gravid istället för att ständigt känna mig fet och i fel storlek.

Hms mammatröjjor är ju helt underbaaaaaara! Hela sortimentet är lovely helt enkelt. Nackdelen för mig är att de inte har detta sortiment på vårat HM utan jag måste åka till Umeå, 10 mil, för att kunna plocka hem mig lite kläder. Visst finns det på nätet också men då vet man ju inte riktigt hur det sitter och jag orkar inte hålla på att skicka tillbaks och beställa nytt osv..

Tummen upp för HM mama i alla fall!! :) Dagens fynd;

  

7 tankar om “Egen tid.

 1. Emma tack så mycket! Och Grattis du med :)

  Stl 36 just nu, men 38an sitter bra den med. Antar att det är den som kommer att gälla framöver? Eller går de ut sig? :)

 2. Jag köpte mina ganska sent i graviditeten. Så de är säkert lite
  utgångna :)
  Tror att det är storlek 38, kanske blir stort till dig?
  Men du kan ju gärna få dem, så kan du ju bara skeppa iväg dem om de
  inte passar…:)

 3. Hade också de där H&M mama jeansen. Tycker helt klart att de är dem bästa mammajeansen på marknaden. Bra pris och underbart skönt då de är så låga framtill. Jag kunde bara ha dem och pop-mjukisar eftersom jag fick sammandragningar så fort något klämde lite på magen. Minns att jag fick mycket beröm av alla barnmorskor jag träffade för just de där jeansen. De trodde att det var vanliga jeans eftersom de satt så bra på kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s