Liten & Stor

Idag var vi på Stor & Liten här i Gullänget. Vilken hit! :) Det fanns ju hur mycket som helst för de små liven att busa med! Och sångstunden var ju helmysig! Det enda som är lite tokigt är tiden. 09-1130 typ. Då brukar ju lillfisen ha en powernap =P Men vi fick helt enkelt skjuta på den idag och hoppas att det går bra ändå! :)

Vilde tyckte dock att planchen med djur var det roligaste. Han är så söt när han liksom går fram till den och klappar. Han gör likadant hemma med fodertunnan. Han kryper fram och klappar på ”katterna” :) De stannar ju iaf kvar. Krukan och resten av flocken smiter ju undan så fort han kommer tillräckligt nära, haha! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s