Dresses på väg till mig! :)

Jag hittade tre klänningar som nu är på väg över stora vida havet hem till mig. Tyckte de var superfina! Hoppas de håller måtten IRL :) Jag ska ju nämligen använde dem snart, mycket snart! ;)

 

En svart maxiklänning borde alla dessutom ha.. Eller? ;)

 

Sen bara som en bonus så fick även denna spetsklänka hänga med i frakten. Men den kommer nog åka på retur :O

 

I år vääägrar jag känna mig fet, ful och bara jävligt gravid. Jag ska köpa kläder som jag kan ha och som jag tycker är bekväma och snygga. Det spelar ingen roll om man bara har dem en eller två gånger. Jag vill känna mig snygg den här gången. Och njuta av det fina gravidskimmret man får på köpet. Jag ska inte dölja något och jag ska inte ha mjukisbyxar varje dag. Jag ska heller inte ha Mattias kläder =P

Förra gången köpte jag en gravidtröja och två gravidjeans. Det räckte INTE.

 

7 tankar om “Dresses på väg till mig! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s