Ringarna från Engelbert.

Ååh, i fredags hämtade vi äntligen våra ringar! De skulle vi ju gjort i somras men jag hittade ingen som jag gillade. Det slutade med att jag fick spec. beställa en extra tunn ring från Engelbert. Den är bara 2.5mm. Vanligt mått brukar vara 3mm. Men jag kände att det skulle bli så klumpigt sen när diamantringen kommer på plats. Jag vill att det ska vara nätt och fint. Inte vulgo showoff =P Mattias ring är dock betydligt mycket tjockare. Och så ska det va! Tjocka guldringar på män. SNYGGT! :)

Kråksången i detta är att mina fingrar redan svullit så mycket att jag inte kan bära min fina ring :( Jag får hitta mig ett billigt substitut på Glitter, haha :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s