Nytt barnrum

Ja, vi måste ju ordna ett nytt rum till Vilde. Detta blir med all sannolighet på nedervåning och jag vet redan vilka färger det ska bli! Väggarna ska målas med samma neutrala grå ton som han har sitt nuvarande rum (eller eventuellt vitt). Sen ska jag tapetsera en fondvägg med bilar! Jag hittade ju en helt ljuvlig tapet från Sandberg; Engla & Elliot. Visst, det blir rätt könstypiskt nu men va fasiken? Jag älskar bilar! :) Sen ska det råa trätaket målas vitt, vitt vitt! :)

Sen kommer vi måste köpa en ny säng åt honom och det kommer att bli en jättefin grå säng. Från Troll. Precis som hans spjälsäng, i samma serie tillochmed! :) ROYAL

Det är svårt att se på bild hur fin den här sängen faktiskt är. Och jag personligen tycker att den är tusen gånger snyggare när den är grå! :)

Jag har två bilder som låter mig inspireras. Samma sak här som med bebisrummet. En av bilderna går i blå/grå ton och den andra i beige/vit. Så jäkla svårt att välja mellan dessa skalor. Precis som med vardagsrummet och köket faktiskt, haha! Men av dessa bilder gillar jag mest den som är beige. Problemet är bara att jag inte kommer att få in den varma känslan i barnrummet då vi har för lite ljusinsläpp där. Så skulle man ens försöka skapa den stilen så tro jag att det genast skulle bli ett plattfall, tyvärr.

 

Det här är också en av mina inspiratationskällor, men tyvärr gäller samma sak här. Rummet kommer aldrig kunna upplevas så där varmt och mysigt. För det krävs det lite rymd. Och det är en bristvara i detta hus.

 

Nej vet ni vad. Nu när jag sitter här och tittar på bilderna så har jag bestämt mig för att det blir den gråbeiga färgen på väggen, naturvita tyger och ek. Vilde har ju redan haft det grått. Dags för byte.. Eller……. ? HAHA!

En tanke på “Nytt barnrum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s