Hjälp mig med ett katteri-namn! (Kattuppfödning)

Nu är det på tiden att jag fixar mig ett kennelnamn och får det registrerat. I dagsläget har vi inte mindre än 17 katter hemma och det kostar kan jag lova =P Problemet jag har nu är jag inte vet vad jag ska ansöka om. Man ska skicka in tre alternativ och jag känner mig helt nollad. Min bror tyckte att jag skulle försöka med S*Majestic Felines. Men jag tror inte det kommer att godkännas :(

Så jag måste fråga er om hjälp. Har ni några förslag? :) Det måste börja med S* Detta är landsprefixet.

Jag har som ni vet Lizzy som en en Turkisk Van och sen Krukan som är en Skogis. Katterna är vita med färgad svans. Ungarna jag fått nu är tyvärr en blandning och är därför inte enhetliga i färgen. Men ja..

Grunden i mina katter ser ut så här, alla utom de nyaste (ovan) alltså;

2 tankar om “Hjälp mig med ett katteri-namn! (Kattuppfödning)

  1. Har du tänkt skaffa uppfödning? Jag tänkte bara att det kräver att man läst på rätt mkt. T.ex att kennel är för hundar;) det kanske var pregnancy brain som spökade, och att du egentligen visste det. Jag har börjat komma på mig själv med att säga konstiga saker sen jag blev gravid, haha.

  2. Haha, ja. Självklart menar jag katteri eller kattuppfödning. Men det såg så konstigt ut när man skrev ut det och alla kanske inte vet vad det är, ett katteri alltså. Men jag ändrar det på en gång så det inte blir fler missförstånd! :) Och tro mig, jag har kunskapen. Jag har funderat på detta i över fyra år. Och åtar jag mig något är det 100%, jag läser verkligen in allt. På gott och ont :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s