Bulan :'(

Vilde fick en röd, fin tyghjälm att ha på sig inne nu när han börjat gå efter möbler. Men idag, under den lilla stund han inte hade den på sig lyckades han ramla in i vitrinskåpets kant vilket resulterade i en ordentlig blåning och en stor bula. Stackars lilla fisen :(

Hjälmen har annars varit till stor hjälp. Det är många gånger den har besparat oss tårar. Vilde ställer ju sig som sakt upp mot saker. men ibland tappar han balansen och faller rakt bakåt. Det känns skönt att veta att han iaf inte faller med bara huuvude ner i golvet utan att det faktiskt finns ett litet lager fluff där tills han lärt sig att falla ”mjukare”.

Vårt lilla busfrö!! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s