Pearl Jam

Jag lyssnar mycket på Pearl Jam, mycket Eddie Vedder. Det gör även Mattias :) Det är inte mycket musik som gör mig så där gåshudsrörd men där har vi det.

Drömmen hade varit att få se dem live. I år hade vi chansen. Jag var en sekund från att köpa biljetter till den 7/7 sthlm. Det hade varit hur perfekt som helst. Mattias fyller ju dessutom 30 den 3e juli.. :) MEN, nu går ju inte det. Förlossningen hamnar ju runt det datumet och det känns som en jävla risk om vi skulle åka ner och sen upp igen till låt säga en förlossning den 10e. Vad som helst kan ju hända där =P

Jag får helt enkelt hoppas på att de väljer att spela i Sverige igen. Typ sommaren 2013. Så alla som nu ska dit, gör ert bästa så att de vill komma tillbaka!!!! :)

Senast de var här var 12 år sedan =P

5 tankar om “Pearl Jam

    • Ja, de är så lidelsefulla? Kan man säga så? Haha! Ja, det är mycket möjligt, men live är ju live :) Det är lite klurigt det där ändå. Jag är väldigt selektiv på deras låter. En del tycker jag verkligen är skit men sen andra är ju rena rama mästerverk! Men så är det väl med allt.. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s