Så befriande.

Nyss hemkommen från Paradiset.

Det var helt otroligt härligt måste jag säga. Tre aufguss och god mat. Kunde inte bett om något mer :) Vi kom dit och var svinhungriga. Genast bjöds det på ostbricka och en massa frukt. Mumma! Första sittningen strax efteråt och klockan 19 var det middag. Efter middagen passade vi på att ligga i saltgrottan och bara flyta. Och till min stora förtjusningen behövde man inte ha bikini överdelen på. Det var helt valfritt. Yei för mig! :) När vi är på dessa kvällar brukar jag nämligen bara vira en sarong runt brösten. Helt perfekt när man sitter i bastun och det går fort att ta av och på. Men jag tänker så här, va fan, jag är en människa. Det är inte häftigare än så :) Jag badar iof inte i bubbelpoolen uppe på detta vis och jag går heller inte omkring topless. Utan detta är bara i saltgrottan, upplevelseduscharna, utebadet och i ångbastun. Hur som helst så är det skönt att man får vara människa utan att folk tar illa vid.

Hur skulle ni reagera? Skulle ni bli sura? Man ser ju egentligen inget om man inte
k o l l a r. Varför jag ens sitter och funderar på detta är att jag vet med mig att när jag var yngre och såg nån tjej som gjorde så här kunde jag bli skitless. Men det vara faktiskt bara för att jag kände mig hotad på något sätt. ”Tänk om min kille kollar” grej liksom. Osäkerheten. Men nu när jag är äldre och med Mattias så finns liksom inte ens det tänket. Skönt.

Efter andra sittningen så fick vi bada ute i poolen. Direkt från bastun. Och vet ni, börjar bara några ta sig dit kommer de andra efter :) Superkul att så många faktiskt gjorde det! Och vilka härliga människor det var på denna omgång. Inga bittra typer utan alla var rätt goa och glada :) När vi gick upp ur poolen höll tyvärr inte min bandagering av foten och jag gjorde stora blodspår efter mig. Som tur var fick jag en slags självhäftande bandage jag kunde linda runt för resten av kvällen. Och det höll! :)

Tredje sittningen var en saltsittning, då man skrubbar kroppen. Jag skrubbade på och kom snart underfund med att man inte ska skrubba benen med salt efter man epilerat dem. AJ. Så note to self – Inte salskrubba efter epilering eller rakning.

Kvällens sittningar kändes tyvärr inte lika varma som förra gången, om det beror på att jag inte är i vecka 27 eller om v satt närmare dörren kan jag inte svara på. Men det kändes ändå bra och jag är inte på nära vägar så slut i kroppen som jag brukar vara just nu. Jag klara nog av att se en hel film faktiskt :)

Vilde blir kvar i Svedje och får sova hos mormor i natt. Jag ska äntligen få sooooooova en hel natt. Lovely! :) Hoppas att jag fixar det denna gång bara. Förra chansen jag hade för detta var ju när vi var i Pite. Men då vaknade jag ju flera gånger under natten hur som helst =P

Nhä, sov gott nu alla!

En tanke på “Så befriande.

  1. Ping: Paradiset :D | Nio månaders väntan..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s