Nu är det dags för ringar!

Vi ska snart iväg på stan och kolla upp förlovningsringarna. Katastrof att vi skjutit på det så länge men vi har inte hittat helt rätt. Och det ska banne i mig vara helt rätt! Ringen ska sen dessutom passa med vigselringen! Men nu tror jag iaf att vi hittat rätt. Det blir ringar från Engelbert. Som förlovningsring blir det en ring i rött guld, slät nouveau, 4 mm. Sen som vigselring blir det en ring i vitguld med 12 stycken 0.24ct diamanter, 2.7mm. Eventuellt en 3mm med 0.33ct diamanater. Det ska vi kolla idag! :)

Då får jag ju iof blandat röd- och vitguld men stenarna glimmar så mycket mer när de ligger mot en vitguldsbakgrund. Guldet kommer ändå synas tydligt eftersom den ringen kommer att vara tjockare. Så jag tappar ändå inte guldkänslan liksom :)

3 tankar om “Nu är det dags för ringar!

  1. Har ni beställt ringarna än? Om inte så rekommenderar jag er att åka till Sundsvall på Larssons Guld. Dom är mycket billigare än på Greens här hemma. Våra förlovningsringar vi beställdenu blev mer än hälften så mycket billigare i Sundsvall än dom sku blivit här hemma i Övik. Åsså skickar dom hem dom till en så man behöver inte åka ner å hämta dom :)
    Omni redan köpt så kan ni tänka på det när noi ska köpa vigselringen ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s