Att censurera sig.

Shit vad jobbigt det är! =P

I flera veckor har jag känt mig hämmad här. Men nu när det är sagt känns det bättre. Jag har ju inte alls kunnat skriva om mina dagar på ett bra sätt. Jag har inte kunnat skriva om hur jag mått (sviiiindåligt) och vilka tankar jag haft för jag har inte velat släppa detta för tidigt. Båda jag och Mattias vet ju vad som kan hända liksom..

Men ja, nu känns det bättre.

Mattias tror förresten att det är en liten flicka i magen eftersom den här gången är allt så annorlunda gentemot hur det var med Vilde. Jag mår illa, jag vill än en gång äta citrusfrukter, typ hela tiden! Jag är hungrig som en varg och trött dygnet runt. Jag är dock inte lika trött som när jag väntade Vilde. Då somnade jag ju 19 varje kväll :)

Hur kom jag på detta då? Att jag var gravid. Jo, jag slutade gå ner i vikt och gick istället upp =P Som lägst kom jag ner till 55.2kg, rätt bra jobbat om jag får säga det själv men det mesta hände ju de första tre månaderna om jag ska vara ärlig. Men hur som helst, när vågen började gå upp mot 57 igen utan att jag börjat äta mer tyckte jag det var skumt.. Sen började jag må illa på nätterna när jag skulle göra välling åt Vilde. Otroligt illa faktiskt. Och man kan ju inte ha magsjuka hur länge som helst, haha! Sen var det en kompis som sa att jag kanske var gravid pga ett uttalande jag gjorde eller hur det va, och jag typ ”Haha, eller hur! Vi ska inte ha några fler barn än på ett par år!” Men dagen efter var jag ändå tvungen att göra ett test och jojjomen. Jävligt gravid stod det :) Jag tog ett CB digital och det visade att jag varit gravid över fem veckor så…

Mattias blev, som jag nästan väntat mig, väldigt glad! :) Tur att jag har min klippa alltså, för jag började ju genast noja om att var så tätt inpå. Hur skulle detta sluta liksom. Jag tillät mig inte att vara riktigt glad helt enkelt. Men nu börjar det kännas riktigt roligt :) Spännande om inte annat!

Jag hoppas faktiskt att det är en liten flicka denna gång och jag kan inte sluta tänka på den där seansen jag var på. Den där mediumet fick kontakt med en lite ofödd flicka. Flickan som vi förlorade första grav. (Nu vet man ju inte om det var så eller inte, men) Hon skulle ju hur som helst komma till oss igen enligt mediumet.

Får man hoppas på en flicka eller ska man vara glad att man ens är gravid? Jag måste få hoppas! Jag har med det inte sagt att jag skulle bli besviken om det är en pojke! Det skulle jag aldrig vara! Men har inte alla tjejer en viss längtan efter en dotter?

 

9 tankar om “Att censurera sig.

 1. Jag har en längtan till att få en av varje, så jack önskar en pojk nästa gång. :) men här går det många flickor i släkten så vi får väl se!

 2. Självklart får man hoppas på en flicka.. sedan jag fick reda på att Hugo var en pojke har jag tänkt på att jag verkligen skulle vilja ha en flicka nästa gång om jag får fler barn. Klart man vill ha minst en av varje liksom? MEN skulle det visa sig att jag får en till pojke nästa gång skulle jag självklart älska honom lika mycket för det. :) Men man kan ju alltid hoppas!

 3. Grattis! Vad kul. hehe Oväntat kan jag tänka mig, men spännande. Hoppas du skriver mkt om graviditeten här o så.. Såklart man får hoppas på en flicka, de är väl allas tjejers dröm att få en liten flicka, tror jag iaf! :) Fick du missfall innan Vilde? förstod inte riktigt!

 4. Jag vill gratta dig även här!
  Klart man får hoppas på ett eller annat kön, det behöver ju inte alls betyda att det skulle vara mer värt än de ena för det. En dröm om en av varje är ju den typiska kärnfamilj de flesta önskar sig.

  Vad msyigt, med en liten bebisplutt igen, Vilde kommer nog kännas jättestor då den lill* kommer. Världens bbästaste storebror tror jag han blir :)

  Jag längtar så efter vår lille kille, nu efter rulet idag så känns det än mer verkligt än någonsin, precis som att man inte riktigt våga njuta fullt ut tidigare, med risk för att de skulle bli nå tok idag, så inatt ska jag sova och drömma gott om våran Liten.

  Kramar och God Jul till er!

 5. Ville bara gratulera till ännu en graviditet! Och även (som tidigare nämt) att man visst får hoppas på att det är en flicka. ;)
  Jag hoppades på att min lilla bebis var en pojk och det visade sig ju vara rätt på UL sen så. :)

  Lycka till med allt!

 6. Grattis, så spännande att få följa er familj på bloggen. Hur tätt blir det mellan barnen?
  Jag blev också gravid när vi inte riktigt planerat, men oj så kul och mysigt. Vi har ändå inte jättetätt mellan barnen utan 1 år och 10månader. Nu när lillebror blivit ett halvår så ser man hur mycke glädje dom har av varandra. Massor med pussar och gos vare dag :-) lycka till! :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s