Umeå med Vilde

Igår var vi upp till Umeå en sväng. Det var jag, Candra och Vilde. Tanken var att även Cecilia skulle med men hon fick förhinder i sista minuten. Så typiskt.

Till Umeå hade jag med mig en femhundring. Planen var att jag inte fick spendera en krona utöver den om jag var tvungen att köpa något. Men hör och häpna, jag köpte inte en pryl. Inte ens på bodyshop!! Och vi gick ändå runt på en hel del affärer :) Vilde skötte sig exemplariskt och var go och gla precis hela tiden! I bilen hem somnade han som en stock, sötgrisen :)

I onsdags var vi förresten ut och åt på Olles. Planen var att jag skulle ta pasta och Mattias skulle ta en Bobby Orr men när vi kom dit visade det sig att de hade julbord!? Jag var tvungen att pröva på det och det var inte direkt så att jag blev blown away. Det var ett vanligt julbord som saknade rökt lax =P Men allt såg väldigt inbjudande ut och det var faktiskt riktigt gott. Men som sagt inget utöver det vanliga. Förutom priset då, 399kr!?!!!! Tar de ens så mycket för julbordet på Scandic? Julbordet som är typ en kilometer långt.

Så ja, priset fick mig att bli duktigt irriterad och jag gjorde rätt klart för personalen vad jag tyckte om just denna del. Kan verka sniket. Men alltså, nej. Jag tycker verkligen inte att det där julbordet var värt 400kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s