16 katter?!

Mhmm.

Jag har haft lite mycket att göra nu på slutet så bloggen har än en gång fått lida. Trist.

Igår var jag och tränade en timme dressyr för Johanna, svinbra. Solen blev tyvärr inte helt eftergiven. Men kanske nästa gång? :)

Jag har planerat ut ett nytt projekt här hemma som kommer att starta idag! Matsalen ska få sig ett facelift, dvs ny färg, ny takfärg och nytt piff. Bordet och stolarna ska också få sig en omgång. Hoppas på att hinna klart till nästa tisdag!

Lizzy fick kattungar i morse. Fem stycken än så länge och hon fick dem PÅ mig. Jag låg och sov men vaknade av kattungepip. Hejsan :) Nu väntar vi bara på Pullans ungar som borde dyka upp inom två veckor. Fin jul. 16 katter är väl lagom? Tur att Mattias tycker om katter kan man väl säga. OCh Vildes första ord kommer med all säkerhet att bli MJAOU.

Mer om detta sen. Nu måste jag äta för jag är zombietrött och vrålhungrig.

-Later-

Pullan fick sina fyra bebisar 19.30. Alltså samma dag som Lizzy! :)

4 tankar om “16 katter?!

    • Luktar? Precis som vanligt, Yanky Candle :) Vi har ju typ 5 lådor med everclean multiple cats :) Vi har gjort detta förr. Inge problem alls. Folk brukar bli rätt förvånade när man berättar antalet! Håller man bara undan och ger rätt foder så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s