Ny seans i kväll!!

Ikväll ska jag åka på ytterligare en seans. Tanken var att Mattias skulle följa med men han orkar inte och hjärtgrynet är lite ledset idag efter vaccinationen så han stannar hemma. Det betyder att jag har en ”biljett” över. Någon som är sugen på att hänga med? 150 spänn, jag kör :)

Den här gången ska vi vara nere i Docksta. I en grillkåta. Så det blir lite som när vi var i grillkåtan i Själevad. Det kommer att bjudas på hembakade bullar och det kommer att spelas gitarr och tändas ljus. Stämning for the win! :) Jag har ingen aning om hur många vi blir men 30-40st kanske? Hoppas på en helmysig kväll med många budskap.

På torsdag ska jag träffa Elisabeth ensamt. Vi ska göra en regression och sen ska jag fråga henne lite om just privata sittningar mm.. Det kan bli spännande :)

En tanke på “Ny seans i kväll!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s