Nytt till brösten :)

Än en gång kommer min underbara husband to be och räddar dem. Brösten alltså. För idag gick vi och köpte mig en ny BH. Självklart en Marie Jo – AVERO. Ska man kosta på sig riktig bra och fina underkläder så rekommenderar jag verkligen Marie Jo. De sitter som gjutet! Visst, de kostar skjortan men det är det värt. Bröst behöver stöd så är det bara! Och ett fint stöd är ju faktiskt att föredra eller hur? Jag har köpt Averon i tre olika modeller nu och jag tycker alla är bra på sitt sätt. Jag tar upp det lite längre ned :)

Det här är iaf den vi köpte idag! :)

Den är vinröd och superfin. Tyvärr kommer inte färgen igenom riktigt pga kameran =P

Jag tog en 70 även denna gång. Trots löshuden och de extra kilona. Men jag prövade faktiskt 75an också. Visst att den kanske satt lite bättre i kupan men jag vet ju att brösten förmodligen kommer att gå ner till sin ursprungliga storlek och då tror jag ändå att 70in sitter bättre. Hade det funnits 70F i denna modell hade den varit perfekt. Men den går tyvärr bara till E :( En annan modell av samma modell, eller hur man säger, går till E. Den har jag så klart i E. Man ska INTE köpa för små BHar. Men heller inte för stora. Jaja, butiksbruttan och jag var hur som helst eniga.

Som jag nämnde här ovan så har jag tre modeller av Avero. Köper jag en till av den blå varianten så har jag två av varje :) Och tro mig, jag använder dem alla!! Den första jag köpte var den vita axelbandslösa. Typ sju år sen.. Sen den lila med band. Därefter den svarta axelbandslösa och i år köpte jag den blå. Nu den vinröda :)

För att visa modellerna lite närmre tog jag kort på samtliga, höhö :) Jag börjar med den vanliga modellen. De som är vinröd och burgundy färgade. Det som är bra med den modellen är att man kan knäppa om den så det blir en halterneck BH. Eller kryss, eller ja, vad man vill. Banden sitter löst i ryggen så man kan knäppa av dem där. Men fast sitter de fram, ja ni fattar säkert :)

Sen har vi de axelbandslösa. Den svarta och vita. Helt fenomenalt bra måste jag säga. Det är klister på kanterna så den sitter uppe och vill man kan man ha band till. Då sitter banden väldigt långt ut på kuporna men det tycker jag är snyggt.

Till sist har vi den modell jag tycker absolut bäst om,den blå. För den tar liksom in hela brösten på ett bättre sätt och det är smalare mellan kuporna än på den vanliga :) Kollar man på miniatyrbilderna förstår man vad jag menar! på denna sitter dock banden fast både fram och bak. Här är en bild när den är på, dock är jag preggos.

Ja, detta är vad JAG tycker. Alla känner vi olika. Men jag rekommenderar verkligen dessa. Till etthundra procent! Det har alltid varit ett besvär för mig att hitta en fin BH som sitter snyggt annars för jag har inte den lyxen att kunna ta den där söta BHn som man hittat på HM eller Cubus mf. De är helt enkelt för små :( Och man vill ju heller inte ha en tantBH. (Averon kommer i jämna mellanrum med fina fräscha färger och har alltid basfärgerna. Thank god for that! :) ) Så hade någon gjort ett sånt här inlägg hade jag tyckt det var guld värt. Hoppas att någon av er uppskatter detta så som jag hade gjort om jag inte redan hade hittat rätt! :)

En tanke på “Nytt till brösten :)

  1. Bra tips! Själv har jag de senaste åren beställt från Bravissimo, Feagleave och Bras and Honeys. Suveräna bh o bikini, snygga i roliga mönster, ej tant!
    Men ibland vill man såkklart prova och det är skit att inte ex Lindex som ändå är stora på underkläder begriper att vi faktiskt finns i olika storlekar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s