Halloween 2011

Jag och Frida går alltid all in på Halloween. Det tycker jag att man ska göra :) Det är ju typ den enda gången man får klä ut sig och springa runt bland folk! Vi brukar köra på ett visst tema varje år och i år kommer det att bli Zombiesött. Tidagare år har vi bla gjort;

 • Vamp a tramp
 • Glamouröst död
 • Jävligt jagad
 • Dolliebarock
Det är jag tyckte bäst om var helt klart  Jävligt jagad. Då målade jag mig med röd teaterfärg och skaffade mig både horn och svans :) Frida var min motpol nämligen en ängel. Det året passade vi även på att fota lite på eftermiddagen! Jag är glad över att vi gjorde det! Färgen jag målade mig med skulle vara lätt att tvätta bort men alltså, den satt i veckor. Speciellt på öronen =P
Men Glamoröst död var också en hit. Lite synd att vi inte hann med studiofoton till det året =P Tanken med det året var att jag hade varit på fest och sen råkat bli biten av Frida, sen död. Jag hittar tyvärr inte närbilden på betten men de blev jäkligt bra. Vi använde teatervax och blod :) Fridas tänder limmade vi fast med fejknagellim (eller var det Loctite?)
Vamp a tramp var året då vi gick ut i.. typ underkläder. Frida hade hipsters och en korsett, jag hade ett galet urringat linne och typ en skärp till kjol.. HAHA!!! Har bilder på det också men de ligger på en annan hårddisk =P
Sen Dolliebarock var året då jag hade en Marie Antionette klänning från Leg avenue och en helt galen peruk! :) Vi tog tyvärr inga bilder ihop detta år. Vet absolut inte varför. Kanske stressade??

7 tankar om “Halloween 2011

  • Ja, det var ruskigt snyggt! :) Tillräckligt mycket löshår fixar biffen! :)

   Locka, toupera, DONE! Kanske hjälpte det en aning att hon faktiskt är frisör, men bara liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite ;)

 1. Ping: Nu taggas det inför Halloween 2012! :D « Nio månaders väntan..

 2. Ping: Snart är det halloween!! | Nio månaders väntan..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s