Dinner is served!

Idag har Råttan släpat in inte mindre än tre, TRE, fåglar på en timme. Det måste ju vara något slags rekord =P Blod och fjädrara precis överallt. Så charmigt :) Min lilla råtta. Hon ville säkert bara vara snäll, men vad fel det blev.

Det var en blåmes, en gråsparv och en.. oidentifierbar fågel.

2 tankar om “Dinner is served!

  1. Urs. Det är så himla tråkigt när de gör så! Men de tycker ju att de är jättesnälla som försörjer familjen med mat. Mina kissar är innekatter. Men får vara ute i löplina, tvärs över gården. Vinga ger mig möss ändå… sen är de en del ute på vår ”kalla inglasade” altan. Där pressar sig talgoxar in (dumma fåglar). Så katterna har tagit med sig tre stycken in. En hann jag rädda. En blev så skadad och slaktad inne, att Andreas fick ta ihjäl den och en dog nog av chocken. :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s