Jag går emot mig själv.

Jag har aldrig gillat dessa väggdekaler folk klistrar upp till höger och vänster. Jag tycker inte att det är snyggt. Speciellt inte med dem som är både kursiverad och rak text på. Stora och små storlekar på bokstäverna osv.. Jag.. Nej.

Men vet ni vad. Här om veckan fann jag mig själv stå och klistra upp just väggtext. Jag har hittat en text som jag tycker är fin. Inge krusiduller och inge större variationer gällande texten.

Den fick sitta bakom amningsfåtöljen (som numera är en hederlig läsfåtölj) nere i sovrummet. Det hörnet är så underbart mysigt att sitta och läsa en bok i så just därför blev det nu så här. Textligt.

Vad tycker ni, blev det ok?

Och vad tycker ni generellt om alla dessa texter?

13 tankar om “Jag går emot mig själv.

  1. Fin text!
    Jag tycker tvärtom jag, jag gillar väggtexter och tycker dom är fina.
    Har på två ställen faktiskt, en ovanför spjälsängen å en i hallen alldeles uppe vid taket. :) Men alla tycker vi olika :)

  2. Jag tycker som du att det blir jobbigt när det är för mycket krusiduller och om det är olika storlek osv osv. Men den du köpt var ju super fin och passar ju utmärkt vid fåtöljen :) jag får ju erkänna att jag äger ett par sådana texter själv, men jag har faktiskt gjort tavlor av dom istället för att klistra upp dom på väggen :) lite lättare att byta ut om man tröttnar :)

  3. Jag tycker det är fint om man har en som känns personlig och välvald. Din passar dig utmärkt, tycker jag.

    Men när man börjar slänga upp en, eller fler, i varje rum då tappar det lite av charmen tycker jag.

  4. Jag upplever ofta att jag gör saker jag alltid sagt att jag inte gillar eller ska…någon slags motsatseffekt i hjärnan tror jag..knasigt. Men fint blev det :) Denna var ju inte så tussigulli som alla ”love” ”amour” och ”carpe diem”- texter som finns därute är…denna är mer tuff och straight forward ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s