Inte så liten längre.

Vilde är inte stl 50 längre, även fast jag ibland skull önska det. Han är stor. Nästan så att han kan kallas barn och inte bebis, haha ;) Nej men allvarligt. Han väger apamycket och har blivit otroligt lång de här senaste veckorna. Tyvärr vet jag inte den exakta vikten eller längden för jag missade vårat BVC möte. Nästa blir när han är fem månader och ska få sitt vaccin igen.

Vilde älskar förresten Top model. Undra var det kommer att leda? Haha! Endra kommer han vilja vara en vacker tös när han växer upp eller så kommer han att skaffa sig byns snyggast brutta vid sin sida. Jag hoppas faktiskt på det sistnämnda… :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s