Djursjukhuset :(

Vi var tvungna att åka med Råttan till doktorn här i veckan. Hon hade blivit biten av en katt i kinden och det hela hade blivit infekterat. Det löste sig dock fint efter att veterinären tömt kinden på blod och var, Nu ska skruttkatten få penicillin och smärtstillande.

Som ni ser är det ett rejält bett. Det stora hålet går i princip rakt igenom kinden =P

4 tankar om “Djursjukhuset :(

  1. Aouh, naaw, ge lite extra kramar så blir det nog snabbt bra igen.. inte lätt att va katt heller ibland :p Lycka till med allting!

  2. Men huvva! Vad hemskt. :( Jag är glad att mina är inne så de slipper slåss sådär. Vet att Vinga mer än gärna skulle dänga alla katter i hennes väg. Det märks att hon är en slagskämpe! Trots att hon ej har ”revir” och är kastrerad. :P Tur att de är ganska nöjda att jag tar ut dem i selen och att de får gå ut på inglasningen eller i löplina på gården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s