Samma samma?

Tre skjortor, samma storlek. Kan ju inte påstå att jag tycker de håller samma storleksmått.. Men det är samma på alla tre. Märkligt H&M, mycket märkligt ;)

Men så här tycker jag det är med mycket av H&M:s kläder. Hittar du en tröjja som sitter perfekt i en storlek men det råkar vara fel färg, och du prövar en annan färg med exakt samma storlek, då är den för liten eller för stor. Så ska det väl ändå inte vara?

7 tankar om “Samma samma?

  1. Att det skiljer storleksmässigt från affär till affär kan man ju förstå, med olika leverantörer etc. Men i samma butik? Fast.. det är klart, H&M kanske har flera olika tillverkare av sina kläder. Men jag förstår inte varför man inte bara kör på standard. Tar bort allt som heter ”stor i storlekarna” eller ”små i storlekarna” och låter en storlek vara samma överallt. Förresten, var har du köpt de fina lådorna du har i hyllan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s