Tankar som vankar än en gång.

Jag har bestämt mig för att bröllop blir på hösten. Jag vill ha sprakande röda/oranga nyanser emot grönt och skönt. Jag vill ha höstkrisp i luften och mörk natt. Jag vill ha levande ljus och fina spelemän. Punkt.

Jag vill också ha Vildes namngivelse på hösten. Mest bara för att få det gjort tror jag. Jag vill att Vilde ska få en fest för sig precis som döpta barn får :) Men jag vet bara inte i vilken ände jag ska börja. Lokal? Gäster? Fika? Sånger? Dag? osv osv..

2 tankar om “Tankar som vankar än en gång.

  1. Vad mysigt det låter :)
    Jag vill ha sommarbröllop på mitt land :)
    Kyrkan där är så himla fin omgiven av ängar på sommarn, riktig änglagård-style ;) haha..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s