Klänningar för bruden.

När vi var i Göteborg var jag in och tittade på ett par klänningar. Otroligt fina allihop. Det är dock svårt att hitta en stil som jag vill ha. för den pendlar från dag till dag. Jag vill som ha det rätt enkelt, men kommer jag då att önska att jag köpte en ”större” klänning när det hela är bestämt?

Den grekiska stilen på klänningarna är galet snygg. Enkelt och fräsch. Men ibland för det mina tankar till ett nattlinne :( Den andra kan dock få mig att se så otroligt liten ut. Och man vill ju inte se ut som en bakelse direkt.

S v  å å å å å å å r t.

Denna tycker jag väldigt mycket om.. Men det gör jag med den nedanför också och det är heeeeelt olika stilar.

Jag hittar dock fler klänningar i denna stil som jag tycker är fina än den andra.. Tex;

Men det kan, som jag sa, lätt bli en nattlinneskänsla över det hela. (Tycker jag iaf)

Och denna typ av klänning känns verkligen mer som en  sommar-vid-havet grej än kyrklig baluns.

Det var en klänning i Göteborg som jag fastnade för, den var lite mer som den översta, synd att jag missade vad det var för märke och vi vilken serie den var. Annars hade jag kunnat posta :)

2 tankar om “Klänningar för bruden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s