Bröllops tema.

Ännu en djungel. Jag behöver en större machete =P

Det finns otroligt många fina färgkombinationer men jag tycks inte riktigt kunna fasta på någon. Dagen jag var förbi Malin så var jag sugen på vitt/grönt/champagne. Men nu så här i efterhand vet jag inte om jag är det längre. Visst är grönt fint, men det finns så många nyanser och champagne känns så nära vitt (på bridesmaid).

Jag frågade Mattias vad han tyckte om för färger. Han sa först grönt sen svart, grått, rött och sist sa han brunt och avslutade med att jag fick välja vilken färg som helst för det spelade ingen roll för honom. Men ok, jag vill ju ändå att han ska vara delaktig så att det inte bara blir på mitt sätt.. Men hur kul är det att ha ett svart bröllop? Det är inte riktigt jag. Ett rött då? Njae, det blir så hårt. Skarpt på något sätt, men visst är det vackert. Sen grått är ju rätt snyggt, men lite tråkigt kanske? Och brunt? Det känns som att så många kör på det =P Nhä, väljer jag en av ”Mattias färger” blir det grått. Grått och lila eller möjligtvis grått och rosa. Men lila, grått (silver) och vitt är väl rätt snyggt eller? :)

En annan sak som har börjat falla mig i smaken är ett halvt om halvt EKO bröllop. Men jag vet att jag inte skulle orka löpa linan ut och göra det genomgående eko.

 

4 tankar om “Bröllops tema.

 1. Vi hade vitt och grått på oss, och temat gick i marinblått och ljusrosa. Så alla våra detaljer var mörkblå (skor, min krans, barnens kläder osv) och så hade jag ljusrosa smink (naglar, ögon, läppar). Min brudbukett var vit med mörkblått band runt. Äh, du vet ju, du har ju sett bilder :-)
  Jag tycker det kändes sofistikerat och fint. Är supernöjd! Men jag gillar grönt väldigt mycket också.

 2. Oj vad vacker den var Kakan!! :)

  Min klänning kommer nog att lösa sig med tiden, det är alla andras jag inte kan bestämma mig om, bridesmaide alltså ;) Och allt piff och småfix! Typ inbjudningskort, dukning, blommor osv osv osv.. =P

  Susanna, ni var så fina!! Det kändes verkligen som NI av det lilla jag fått träffa :):)

 3. hej.Vi hade vitt och svart färgtema när vi gifte oss i fjol. :) Och vill du ha lite tips och checklsitor så hör av dig, jag läser till bröllopskordinator så jag kan ge dig lite checklistor om du vill kika på dom :)

  Det är en djungel och ju mer man kollar ju mer vill man ha och sen inser man att allt liksom inte passar ihop. :)

  // mary

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s