Seans, hur läskigt är det?

(Detta är från förra tisdagen)

Bokat! Jag ska på seans nästa tisdag. Jag har aldrig gjort det förut och jag har blandade känslor inför det. Jag är lite rädd och osäker men ändå förväntansfull och nyfiken. En stor del utav mig tror på detta med andra och andra väsen men jag har forfarande bra mycket skepsis i kroppen och sinnet. Man ska verkligen inte tro på a l l t.

Jag tror vi alla har en medial sida, det är bara det att vi lärt oss stänga av. Det lär man sig tidigt, för annars tror folk att man är galen. När jag var liten hände alla möjliga saker mig men jag kunde ju knappast berätta det för någon. De skulle bara säga att jag hade livlig fantasi =P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s