engelbert solitaire

(Detta är från förra tisdagen)

Fika på stan, hurrey! Jag och Candra bestämde oss för att ta en fika. Blir faktiskt lite osäker på om det var i tisdags eller onsdags men hur som helst.. Vi satt på Waynes Coffe i flera timmar :) Jag bara älskar det! Att få sitta och sippa på en kopp kaffe och små surra i timtal. Bara att sitta tysta och titta på människor som gå förbi och njuta av fåglarnas skri. Njutning! Underbara Maria kom förbi med sin son och slöt upp med oss i tisseltssandet och där satt vi ända fram till 16.

Det var sen dags för lite effektivitet och vi bestämde oss för att titta på ringar. Jag har ju fortfarande inte hittat en bra förlovningsring som sen ska passa med vigselringen.. Prövade en helt fantastiskt ring från engelbert. Den var tunnare än ringen jag och Mattias först kollat på. Och gösses vad den glimrade gott i ljuset! :) Den passade min hand perfekt och gjorde att allt såg väldigt nätt och fint ut. Huden fick en härligt varm ton och jag har nästan bestämt mig för att det blir guld. Denna ring var dessutom svagt rundat i kanterna och inte helt rak som jag var inne på först. Det blir mjukare och ser inte lika hårt ut :)

Jag prövade även den i vitguld men det blir lite hårdare då. Dessa ringar är lite dyrare än Schalins (17600kr för den i vitguld och 14925kr för den lite tunnare i rent guld) men om jag inte minns fel så sa damen i butiken att Schalins har en liknade ring i sin serie ”Passion” och den kostar då bara 9000kr. Det är faktiskt mindre än den ring Mattias ville köpa!! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s