Men vad hände?

Värsta långa bloggstoppet?!

Jag har varit på väg att skriva ett par inlägg flera gånger men jag hade slarvat bort datakabeln till kameran och jag gillar inte att posta utan bilder =P Sen speciellt på nätterna kommer jag på supermycket jag vill skriva om men så fort jag vaknar på morgonen dagen därpå är det som bortglömt. Sommarsjuka? Ja kanske.

Men hur som helst..

Midsommar var bra. Lugnt. Vi åkte till min morbror och åt lite mat och fikade. Sen drog vi ut till en kompis som hade  midsommarfest. Hejjigt mycket folk och god stämning, det gillar vi :) Åter hemma vid 01-02. Vilde var en pärla hela tiden! Helt otroligt hur harmoniskt barn vi fått. Inte ett enda grin under hela dagen eller kvällen :) Och vad många människor som gullade med honom. Folk blir som helt förtrollade!

Hittade förresten en bättre bild på klänningen jag hade. Och jag hade den hela långa dagen faktiskt! :) Jag brukar absolut inte gilla att ha lösa klänningar som är längre än till precis under rumpan, haha!! Men den här var faktiskt rätt söt!

Gröna ögon.. Nu igen =p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s