Jag är ingen bakelse!

Hur många brudklänningar finns det inte? Typ en miljard.

Det är svårt. Jag vill absolut ha en fin klänning. Men jag vill inte se ut som en bakelse. Det gör man lätt när man är kort, har stora bröst och trycker ner sig i en riktigt fluff-lager-på-lager-med-veck-och-volanger klänning. Det måste alltså bli något enklare. (Om jag inte hittar en superperfekt klänning som sitter klockhundra, då kan det vara vilken modell som helst)

Jag gillar bara axlar. Och jag gillar när urringningen på klänningarna inte går rakt över bysten utan som ett hjärta. Jag gillar när det är tajt och jag gillar när det är lite mer röktonat än vit vitt. Jag vill gärna se extra lång ut och det får inte väll ut fläsk på ryggen ;)

Jag gillar denna. Men allt är så mycket snyggar på bild. Så jag antar att den mycket möjligt skulle kunna se ut som crap IRL. Det där snygga fallet tex, det ligger ju inte så hela tiden.

Note to self: Du skulle ju lägga ner detta ett tag, du drömmer mardrömmar.

Ja just det ja. Typiskt. Kan inte hjälpa det bara. Vad vill jag?

2 tankar om “Jag är ingen bakelse!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s