Vilken feting!

Idag klämde Vilde i sig 165ml ersättning vid 1530. Rakt av, bara så där. Jag hade ändå ammat honom vid 1230. Matvrak :)

Låg i sängen hela långa morgonen idag, la oss dessutom vid 2030 igår kväll. Helt underbart om jag ska vara ärlig. Ryckte upp oss vid 12 tiden för då kom Kalle och Candra på besök. Efter en kopp kaffe och lite prat bestämdes det att vi skulle ta en tur upp till Husum och frolfa. Disc golfen ni vet.. Sagt och gjort. Packade ihop lite fikabröd och drog upp. Grabbarna körde hårt, så hårt att Mattias fick ta en snabbpause och trycka i sig några kakor! :):) Till middag blev det en pizza på Rio. Hejja oss!

http://www.youtube.com/watch?v=hmMb5Szr1WQ 

Mitt högra bröst håller förresten på att döda mig. Det spänner nått kopiöst. Antar att jag väntade lite väl länge med att tömma ur det idag. Vilde fick ju flaskan där mitt på dagen =P Men nu, även efter att det är tömt känns det lite ömt. Kanske är efterspänning? Stort och hårt är det iaf! =P

Och gällande bröllop igen, vad sjukt mycket man verkar ska ha koll på. Registrerade mig på en bröllopssida och fick nästan ångest när jag läste om allt som ska klaffa för att det ska bli bra.. Det kändes rakt jobbigt. Avregistrerade mig ett par timmar senare. Jag blev så stressad av allt som stod där och jag vill inte att stressen ska kväva lyckan. Vi har ju dessutom inte bestämt något datum än så varför all denna panik. Nej, nu lugnar vi ned oss innan jag får mardrömmar. De tycks ju komma när jag är mentalt pressad/stressad.

12 tankar om “Vilken feting!

 1. Du får intervjua Katarina ;) Hennes bröllop blev så jäkla lyckat! Det var hon som styrde upp allt förutom själva aktiviteterna på festen, det gjorde jag och en kompis

 2. Är bröstet stort, hårt och ömt så kan det vara början till mjölkstockning!!! Det är INTE skönt.. Håll brösten varma och låt honom suga/pumpa ur det ofta så att det inte blir värre.. Talar med stoooor erfarenhet av mjölkstockningar, penicillinkurer och elektriska pumpar. Jag fick nästintill operera in slang för att få bukt på det.. Jag hade mjölkstockning var tredje vecka i sju månader med Hugo!! Aaajjjjj, säger jag bara!!!

 3. Säger som ovan nämt. Det låter som början till mjölkstockning. Amma så ofta du kan eller pumpa, samtidigt som du masserar där det är hårt. Det är ett rent H-VETE om det börjar krångla. Hade ju flera månader av besvär förra gången. Mjölkstockningar stup i ett, svampifektioner, bakterieinfektion, början till bröstböld och white spots. Det är helt otroligt vad mycket brösten kan krångla. Så var rädd om dem och håll dig varm och torr.

  Har bara kört discgolf en gång i Husum fast jag bott där nästan hela mitt liv. Men fasen vad ont i armen jag fick. Det är ju skitsvårt, speciellt om man bara kör med vanlig frisbee.

  • Haha, kan man köra med vanlig frisbee??? :):)

   Mm, det där med mjölkstockning verkar inte kul =P
   Det har lättat nu men så fort Vilde inte ammar ur på ett par timmar blir det ömt och hårt igen..
   Kanske bara är som det ska vara.. Bara jag som är känslig, haha! :)

   • Det kanske är så att det går längre stunder nu mellan måltiderna och att brösten inte vant sig. Och då spänner det sådär som i början då mjölken rinner till. Förmodligen ingen fara alls.

    Haha, ja det går med vanlig frisbee. Men det är näst intill hopplöst.

 4. Vi kommer att köra på ett litet bröllop. Endast närmaste familjen. Vilket i detta fall blir 13st. Då behöver man inte heller ha lika stor press på sig. Bröllopet ska göras som du vill ha det, inte som någon annan vill ha det. :) Det är som med alla de där barngrejerna som du sa att du packat i onödan inför BB. Man behöver inte ha allt med på ett bröllop. ”Kill your darlings” och välj det som du tycker känns bra. Lycka till!

   • Varsågod. :) ”Kill your darlings” passar faktiskt i alla sammanhang. Jag har fått det från en lärare på medieprogrammet. Hon använde uttrycket just i mediesammanhang (både bildmässigt och artikelmässigt). Även om man gillar grejer så kan det lätt bli för mycket. Lagom är alltid bäst. ;)

 5. Vi gifte oss förra året i augusti och då hade vi bestämt oss för bröllop i slutet på mars. Så vi hade fyra månader på oss, och innan dess skulle vi ha gården och våra två gårdsbyggnader i skick from scratch, typ. Vi ville nämligen vigas på vår egen brygga, samt ha festen hemma på vår egen gård. Hade hundra gäster, tog noll stress, sket i alla måsten och borden och bara gjorde helt precis så som vi själva ville ha det. Det enda som vi verkligen satsade 100 procent på var maten, som för övrigt var den godaste EVER, och det blev så lyckat. Alla hade skitkul, det blev aldrig sådär krystat och formellt som det kan bli ibland, och det var verkligen en dag att minnas för resten av våra liv. Man kan faktiskt säga att det blev precis så som vi ville ha det, och jag tror att orsaken till det blev att vi inte tog någon stress eller press från våran omgivning. Det gäller att komma ihåg varför man har bröllop och inte låta fokuset glida till allt det där som kommer med det. Och pladder, pladder..=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s