Säg det inte till någon..

.. men nu ska jag snart iväg och trots mina 16 kilo plus svulla i mig grädde och kaka x2 ! :D

Usch vad många mil det kommer att behövas på löpbandet sen, skorna kommer att smälta. Jag som inte ens brukar gå på bandet för uppvärmning. Träning med tunga vikter, det är min melodi! Men efter ett samtal med min bror har jag kommit fram till att jag faktiskt ska njuta dessa sista veckor. Vem vet, jag kanske är en av de lyckligt lottade som tappar många kilon bara genom ammning. Tänk då om jag gått och nojjat de sista månaderna helt i onödan. Vad dumt. Och blir det inte så, att jag tappar kilon med ammning, så har jag faktiskt två friska ben och är rätt tjurskallig när det krävs :) För att inte nämnda, DET KOMMER JU ATT VARA SOMMARSKÖNT UTE!! :):) Det kommer nog att gå bra. Jag får leva med att köpa ett par storlekar större på kläderna ett tag. Men det är ju bara en period, right? :)

Igår badade vi förresten katterna, de var så skitiga så det behövdes verkligen. Den som tar det bäst är Råttan. Jag tror hon faktiskt tycker det är lite skönt att bli pysslad med. Den som fixade det sämst var Lizzy. Det gick bra ett par minuter men sen var det som att hon kom ihåg hur det var i somras när hon föll ner i dieseln. Panik. Pullan och Krukan är någonstans mittemellan. Vet inte om de ska gillar det eller absolut inte.

-Bad Krukan-

8 tankar om “Säg det inte till någon..

  1. Jag tror inte du behöver oroa dig ett smack! Ät och må gott istället. Det sköna med att få barn är att den första tiden då man känner sig slapp, tjock och inte så jedra snygg så vill ändå alla bara titta på bebisen. Det är inte så många som bryr sig i hur mamman ser ut. Sen är det ju så att det åker ju ut en hel del kilon av att bara föda ut bebis med alla tillbehör. :O) Du gör rätt i att försöka njuta så mycket du kan dessa sista veckor nu.

  2. Haha! Vilken fantastisk skön bild på missen. De ser ju så roliga ut när de är blöta.

    Jag tycker inte heller du skall tänka på vikten. Så länge du inte börjar visa tecken på diabetes eller så så tycker jag att du skall äta det du vill! Jag menar, hur många gånger i livet ”får” man göra det? Lika bra att passa på å njuta :-)

  3. Dina 16 kg plus gömmer sig fint i den där underbara magen :-) Det kommer försvinna med amning och träning i sommar, det är jag helt säker på.

    Ska också njuta av lite våfflor och kladdkaka idag med grädde såklart MUMS…

  4. Du ska ju inte bara amma sedan. Du ska gå många och långa barnvagnspromenader.

    Och den där bad-Krukan tror jag tänkte ut en gruvlig hämnd… Glöm inte att kontrollera skorna innan du sätter på dig dem ett tag fram över. ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s