Goskorven Krukan!

Vilket härligt väder vi har idag igen! :) SOOOOL!

Ska gå ut på altanen och njuta lite så fort temperaturen ökat någon grad. Men det ser ut som om det blåser lite?

Natten har varit helt ok. Jag har bara varit upp två gånger! :) Var tvungen att pula i mig gaviscon igår innan jag la mig. Det är rent kräkmedel i min värld. Fy tusan säger jag bara. Men jag var tvungen att ge det en chans igen. Allt för att slippa uppstötningarna. Men det fungerade faktiskt inte alls så bra som jag får för mig att det ska göra. Jag har dessutom fått palla upp hela bäddmadrassen med fyra kuddar nu. Ser helsjukt ut :) Men as said, vad gör man inte? Tänk den natt man får sova sex timmar utan avbrott. Guld! Kanske om ett par år eller så? :)

Nu på morgonen har jag och Krukan legat och sett på nyhetsmorgon och ätit Kubbar. Lite Troccadero till det och vips så var jag hemma hos morfar i hans soffa och spelade schack! Text tvn var på med dagens aktiekurser. På väg hem tog jag några salta blad och smaskade på. De växte vid nedfarten till garaget. Det var soligt och vår.  (I tanken förstås) Jag saknar min morfar, i do, i do, I DO! Han hade förresten Genes bästa gräsmatta och största körsbärsträd!! Morfar sa alltid att det berodde på att han lämnade allt gräsklipp kvar som gödsel :)

2 tankar om “Goskorven Krukan!

  1. Det känns bra att du hade en så mysig morfar, för jag kan ibland tycka att det är så sorgligt att du inte hann umgås med din farfar. Han var också en riktig toppenmorfar. Till mig alltså. :-)

    Hur mycket hann du träffa din farmor (min mormor)?

  2. Ja, det är verkligen synd. Jag har inga minnen alls från dem :( Tyvärr.. Jag tror jag bara träffade henne ett par gånger när jag var jätteliten.. Känns riktigt tomt på pappas sida faktiskt :( Jag har nog dessutom bara sett ett foto på dem.. ETT!

    Tycker att jag träffar Marianne och Lasse alldeles för lite också. Och er!! Blev superglad av den lilla visiten jag hade ute på stenlandet i somras :) Hoppas jag får göra om det i år och att ni kanske också är där en sväng :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s