Fyller bebis första garderob :)

Oj vilken lång dag det har varit. Vi har gjort så mycket! :) Klev upp runt 07 i morse och tittade på nyheterna. Huvva vad jag tycker det är trist med allt som händer i Japan, flodvåg och kärnexplosion. Illa!

Satt mig ute på balkongen med två av katterna och tog en dubbel dos välling i stor koppen! Det fullkomligt strålade ju ute :) Njöt i fulla drag.

Tog sen en tur med Mattias in till stan. En fika på det och sen en sväng in på H&M baby. Köpte gröna fina byxor till bebis och en grå kofta. Medan jag ändå var där köpte jag även en vit body, organic cotton :) Hurtade vidare ner på Kappahl och tog mig igenom newbie kollektionen. Jag tycker det är samma samma där hela tiden. Jag har nog köpt nästan ett av varje plagg där som jag tycker passar på våran kommande pojk. Men nu då? Är det bara i Övik newbie utbudet är litet kanske? Typ som att H&M Mama inte finns att tillgå.. ?

När vi väl kom hem igen bestämde vi oss för att se på en lördagsmatiné’, Wall street – Money never sleeps. Den filmen var jävlig lång måste jag säga för vips var klockan halv sju och vi var rätt hungriga. For och köpte lite ingredienser och fixade hemgjord pizza! Det var den absolut sista pizzan jag ska äta innan bebis kommer!! Mark my words! :)

Nu har JB och Maran kommit på visit. Trevligt med folk! :)

En tanke på “Fyller bebis första garderob :)

  1. Här i Falun är newbie utbudet åxå litet och vill man handla gravid kläder så finns det ett litet hörn inne i polarn och pyret butiken.. men annars måste man åka till borlänge.. lite trisst tycker jag.. för det finna ju alltid folk som är gravida och behovet finns ju hela tiden.. hade önskat att H&M hade en mama avdelning i Falun.. ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s