Mera snö!

Vaknade i morse till ett nytt snötäcke. Två dm har det minsann fallit under natten. Och stackars Lizzy som fortfarande inte kommit hem :( Vi var ute en sväng med bilen igår och letade henne men utan resultat. Jag blir så orolig. Måste posta lappar om hon inte dyker upp innan kvällen. Min lilla Lizzy.

Det här med dregglisar till bebis. Jag tror jag måste sy upp ett par, fast till mig själv. Jag dregglar nått kopiöst på nätterna. Riktigt otäckt att vakna i en pöl med dreggel. Det räcker med att jag somnar ett par minuter. Lägger mig allt som oftast med huvudet på sidan och jag antar att munnen då är lite öppen och allt rinner ut. Värst är det när jag dregglar ner Mattias. Pinsamt.

Igår kväll såg vi på Due Date innan vi gick och la oss, haha, vilken rolig film. Att vi inte sett den tidigare!! :) Vi fick oss ett par goda skratt iaf och det är ju alltid härligt! :)

Nu blir det till att plocka bort lite lösa pinaler och kanske ta tag i alla kuddar som ligger i gästrummet. Jag har typ sex blåa IKEA påsar med bara prydnadskuddar. Fyra påsar med täcken.. Tänkte packa ner dem i vakuumförpackningar och spara lite plats! Får jag bort alla dessa täcken och kuddar så kanske jag ist kan få in en hylla som jag kan ställa alla pärmar och kabellådor i. Då kan jag kasta ut byrån som står där barnvagnen ska stå. Och med lite snits kan jag tömma ur skänken som ska fyllas med bebis blöjjor :) Och sen kan jag fara och handla!! Snacka om chainreaction, hihi! :)

Fast jag ska ju hinna med att duscha och piffa lite innan fyra också.. Mattias ska på firmafest och har bjudit hit grabbsen innan. Jag ska då till Jossan på ”visningsparty” och det kan ju vara kul att känna sig fräsch! För att inte stressa tänkte jag börja med detta i tid! Hmm.. Kanske får ta det där med kuddarna i morgon ist..

Alltså, detta borde kanske stå i den andra bloggen. Jag har tappat greppet. Likaså mat inlägget..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s