I got it!

Den helt underbara overallen från Kappahl Newbie.

Jag har alltid velat ha denna men den är ju så svår att få tag på. Men nu har jag äntligen ett exemplar! :)

Precis alldeles nyss rasade all snö av taket. Jag fick en panikkänsla, för sist jag såg Råttan klättrade hon upp på taket, så som hon alltid gör. Tänk om hon åkte med ner och hamnade under all snö? Jag sprang iaf ut och kollade, men där var det ju bara flera kilon med snö och jag som inte får anstränga mig! Jag vill bara ställa mig och skotta upp snömassorna. Både Krukan och Pullan springer runt snöhögen och jamar. Vet inte om de är för att Råttan eventuellt är där eller för att jag står och tittar på den.. Fy vad hemskt det känns. Tänk om hon ligger där och jag bara står och tittar! Vet inte vad jag ska göra nu!? Brukar katter kunna hoppa undan i tid? kan de gräva sig fram? Men snön är ju så blöt och tung :( Huvva!

-Update-

Råttan är hemma!! :) SKönt!

4 tankar om “I got it!

    • Ja usch, jag blev alldeles kall efter ryggraden. Det var som om något undermedvetet sa till mig att det var en katt där under. Den enda katten jag är orolig över nu är Lizzy för hon har inte kommit in =P Läste förresten att ni fått ta bort en av era. Otroligt tråkigt Denise :´( Kraaam!

  1. Hoppas Lizzy kommer in oxå, inte roligt att vara orolig för dom.
    Ja fy vilken äcklig känsla att behöva avliva sitt husdjur… usch! Ångest och en massa tårar!
    Kram Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s