Hämtar sängen idag!

Snart kryper vi in i vecka 28 och har då gått 27 FULLA veckor! Hoppas Vilde har det prima ballerina i magen och stannar långt över vecka 30! :)

Ibland känner man sig inte på top, typ efter 48h i soffan =P

Hade jätte svårt att sova i natt, det värkte i hela ryggen och i vänster arm. Liggvärk alltså. Jag har ju legat ner i soffan nu i två dagar  och verkligen bara legat ner. Sen när man lägger sig i sängen känner man verkligen hur öm man är. Drömmer rätt förvirrande saker nu också, men det hör ju till.. :)

Idag ska Mattias hämta ut sängen! Han fick jobbar över igår så det blev ingen säng då. Men idag :) Det blir spännande! Tänk om den inte alls passar? Jag skulle vilja hämta ut vagnen också, bara för att man ska få piffa den lite som man vill. För att den ska lukta hem och inte buktik.

8 tankar om “Hämtar sängen idag!

 1. Ett bra tips är att verkligen hämta ut vagnen. Vår förra Emmaljunga som vi köpte till sonen luktade verkligen sådär ny och platigt. Var skönt att ha den hemma ett tag och vädra ur den.

  Nu har vi ju köpt en citykorg redan och väntar på resten av vagnen, så citykorgen står i vårt sovrum och luktar nog snart som ”hemma”.

  Håller tummarna för att du blir nöjd med sängen! Och fortsätt vara duktig och ligga i soffan.
  Kram!

  • Mm, jag önskar att vi kunde hämta den redan nu men den kommer inte förrän i mitten på April =P Skulle velat ha den här hemma från och med i morgon! :) Vi har hämtat sängen nu och den är guld! Fasiken vad fin den är!! Ska försöka ta ett kort på den under dagen :):) Kram

   • Kan man be dem ta hem den tidigare tror du? :)
    De sa bara att de brukar försöka ta hem den ca en månad innan BF.
    Men är den redan tillverkad måste de väl kunna ta hem den tidigare?
    Jag vill ha den NU :) :)

  • Njaaa, vi vet inte än. Men vi funderar starkt på Johnny Vilde Alexander. Får se vad tiden har att utvisa :) Ska göra det, vi har förresten våran 1 års dag idag :) Kramar

 2. Ja det tror jag! Är den redan tillverkad så ska det väl inte vara något problem. Ring och berätta läget, så kommer den nog. Det är ju lite annorlunda för er då bebisen redan ha kunnat vara ute.

  De sa till oss att vår vagn skulle vara klar i mitten på mars så vi får hämta den då om vi vill. Men jag tänker att det kanske räcker med mitten på april för oss. (håller på att renovera lite och det känns bättre att den inte står i vägen då). Hon skulle ringa mig så snabbt vagnen hade kommit så vi vet när den finns i Ö-vik. Och sen skulle jag ringa en dag innan vi ville hämta den, så skulle de sätta ihop den åt oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s